duminică, 18 martie 2012

Racii au sanse de reusita intr-o activitate desfasurata in particular.Horoscopul zilei de 19.03.2012

stirileprotv.ro Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

PESTI
S-or fi adunat niste rate, facturi de platit si faceti tot posibilul sa scapati de ele ca sa nu ramaneti datori, sa nu mai puteti dormi noaptea de grija asta.

BERBEC
O sa luati mai in serios o oferta de lucru, sa va acordati o sansa de afirmare, sa incepeti un proiect nou, sa castigati bani mai multi, pe cat posibil.

TAUR
Va intalniti cu colegii de breasla, colaboratori ca sa lucrati la ceva care sa va puna in valoare talentele ascunse si sa va dezvoltati frumos, din punct de vedere profesional.

GEMENI
Demersuri in forta ca sa va puteti lua banii, sa dezvoltati si alte proiecte in paralel, sa fie un succes la scara mai mare din a doua jumatate a anului incolo.

RAC
Munca in particular v-aduce bani si prestigiu si va ganditi daca sa deveniti independenti sau sa va pastrati si actualul serviciu.

LEU
Reinnoiti o cerere de plecare in strainatate sa munciti, sa studiati sau sa vizitati vreun obiectiv turistic de Paste sau in concediu, la vara.

FECIOARA
Se observa succes la examene, la interviuri, o sa puteti obtine un post mai bun, o titularizare daca tot ati absolvit niste cursuri, o specializare.

BALANTA
O sa va treaca supararea pe cineva cu care lucrati sau convietuiti, poate va retrageti si plangerea pe care ati inaintat-o si o sa va simtiti eliberati sufleteste.

SCORPION
O problema de serviciu se rezolva sau una care tine de scoala, de note, de calificative, de incheierea unor medii, e de insistat pentru ca nu se rezolva de la o zi la alta.

SAGETATOR
S-ar putea sa reinnoiti abonamentul la o sala de sport sau la un salon de relaxare daca n-ati gasit nici o alta metoda de a iesi din starea de stres.

CAPRICORN
O sa perfectati niste acte din sfera imobiliara si o sa scoateti niste bani din buzunar pentru taxe si diverse alte plati, din cele obligatorii.

VARSATOR
Un demers birocratic reusit macar in parte, cat sa va-nscrieti la o scoala, la un concurs, si sa platiti pe parcurs sumele pentru intregul curs.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu