duminică, 4 martie 2012

Accesoriile auto, placerea sta in calitatea detaliilor

De obicei esti punctual si ajungi devreme la serviciu pentru a evita  traficul. Dar azi e o zi speciala, e acea zi in care ai dormit putin mai mult, in care ai uitat sa-ti incarci telefonul si in care ai mai schimbat cateva vorbe cu familia inainte de a pleca. Si uite asa ai pierdut acele cateva minunte importante dinaintea aglomeratiei. Ai stradutele si trucurile tale, dar nici ele nu functioneaza azi. Pentru ca e una din acele zile.  Acum apar beneficiile accesoriilor. GPS-ul iti gaseste straduta aia pe care ai mers mai de mult, telefonul sta frumos la incarcat  in suportul lui special, in timp ce  tu vorbesti la heands free cu colegii si cu clientii care vor sa te intrebe de sanatate.

Beneficiile  accesoriilor lor sunt diverse. Calitatea este importanta, ideal este ca ele sa  fie cat mai rezistente si sa fie insotite de un certificat de garantie oferit de importatori si distribuitori specializati in accesorii auto.

Iata cateva dintre ele:

Accesoriile obligatorii

Sunt cele pe care le detinem cu totii. Un ciocan pentru geam, un triunghi reflectorizant, vesta reflectorizanta si o  trusa medicala sunt cerute de lege sa existe permanent in interiorul masinii. Si asta intr-o tara in care mai exista in continuare carute semnalizate cu bricheta si gropi adanci nesemnalizate. Dincolo de aceste nepotriviri, aceste accesorii  auto sunt necesare si uneori vitale.  Un sofer, mai ales in Romania trebuie sa se descurce, sa improvizeze sa nu-si piarda cumpatul si sa ia decizia cea mai buna. O scoatem la capat si asta ne da sentimentul ca noua nu ni se va intampla si ca ne putem descurca.  Dar atata timp cat am dat bani pe ele de ce sa nu le si folosim??

Accesoriile pentru copii sunt necesare cand vreti sa aveti o calatorie placuta. Intai tacuti, apoi veseli si galagiosi, copiii isi instaureaza pe bancheta din spate un adevarat birou de reclamatii. Se plictisesc brusc, adorm, li se face rau de masina, isi pierd jucariile pe sub bancheta, murdaresc tapiteria cu ciocolata sau li se face dor de casa.  Toate acestea pot fi prevenite cu accesorii simple precum:

  • Perna de plus atasata de centura de siguranta
  • Suport compartimentat pentru carti reviste si jucariile speciale
  • Suport fix pentru servetele
  • Huse antialunecare pentru tapiterie
  • O cutie speciala de depozitate a lucrurilor copiilor mici in portbagaj

Accesoriile pentru auto tuning

Integrarea lor in acelasi articol cu un suport de servetele  nu e tocmai corecta dar daca tot vorbim de imbunatatiri…. Si sa nu uitam ca aceias importatori de accesorii auto sunt si distribuitori de astfel de jucarii. Auto tunning inseamna upgrade , inseamna piese de calitate, integrate in cadrul masinii intr-un design corect si o functionalite superioara. Masinile pot fi modificate incat sa aiba un randament tehnic mai bun, sa consume mai putin combustibil, sa fie mai usor de manevrat  sau  doar sa fie mai confortabile. In  momentul in care iese din fabrica, o masina este creata cat sa se potriveasca  asteptarilor si necesitatilor  majoritatii. Prin tuning o  masina capata ceva mai multa  personalitate. Daca modificarile de exterior se fac asupra aspectului caroseriei cele de interior sunt diverse pentru ca fiecare piesa poate fi modificata si imbunatatita iar alte piese precum sisteme audio, monitoare, console de jocuri video pot fi adaugate in spatiile libere.

 

Accesoriile auto sunt diverse ,difera in functionalitate si produse noi apar in continuu pentru a satisface necesitatile si dorintele  tuturor, soferi cat si pasageri. Distribuitorii si importatorii sunt intr-un dialog si parteneriat constant pentru a sincroniza piata auto din Romania cu cea din afara. Nu eziati sa cereti mai multe lamuriri in legatura cu accesoriile auto cele mai potrivite pentru dvs.


huse auto, huse auto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu