miercuri, 7 martie 2012

Pe TopAerConditionat.ro iti gasesti aparatul de aer conditionat dorit

Anotimpul cald vă scapă de plata facturilor uriaÅŸe la întreÅ£inere, dar vă întâmpină cu temperaturi ridicate greu de suportat. Pentru a vă bucura de zile cât mai plăcute cea mai bună soluÅ£ie este aceea de a vă achiziÅ£iona un aparat de climatizare, care în zilele noastre a devenit un bun necesar ce asigură confortul casei dumneavoastră. Rolul unui aparat de aer condiÅ£ionat este acela de a micÅŸora temperatura din camere ÅŸi de a reduce umiditatea. Ei bine, pe site-ul nostru, TopAerConditionat.ro pe lângă faptul că vă oferim o gamă variată de produse la preÅ£uri accesibile, vă ajutăm să vă alegeÅ£i cel mai bun aparat de aer condiÅ£ionat pentru că vrem ca toÅ£i clienÅ£ii noÅŸtri să fie bine informaÅ£i înainte de a cumpăra un produs ÅŸi să fie mulÅ£umiÅ£i de produse pe care le achiziÅ£ionează din magazinul nostru virtual.

 

     Anul acesta, TopAerConditionat.ro împlineÅŸte opt ani ÅŸi de aceea vine în întâmpinarea persoanelor care doresc să cumpere cu aparat de aer condiÅ£ionat cu o mulÅ£ime de oferte promoÅ£ionale. În toÅ£i aceÅŸti ani, firma noastră a dobândit o experienţă bogată în domeniul instalaÅ£iilor, am reuÅŸit să instalăm peste 10.000 de echipamente de aer condiÅ£ionat în întreaga Å£ară. Dacă aÅ£i achiziÅ£ionat un astfel de aparat de pe site-ul nostru ÅŸi doriÅ£i să îl montaÅ£i în căminul dumneavoastră cât mai repede, nu e nicio problemă, vă ajutăm ÅŸi din acest punct de vedere. Pentru persoanele care locuiesc în BucureÅŸti sau în judeÅ£ul Ilfov, firma asigură ÅŸi montajul echipamentelor în regim de urgenţă în maxim 48 de ore.

            Åži acestea nu sunt singurele motive pentru care să ne alegeÅ£i: TopAerConditionat.ro asigură instalarea, garanÅ£ia, întreÅ£inerea ÅŸi postgaranÅ£ia aparatelor de aer condiÅ£ionat, iar fără a plăti niciun ban aveÅ£i garantat din partea noastră suport tehnic atunci când întâmpinaÅ£i probleme la aparatele de aer condiÅ£ionat cumpărate de pe magazinul nostru virtual prin intermediul specialiÅŸtilor noÅŸtri care vă stau la dispoziÅ£ie.  

            Aparatele de aer condiÅ£ionat tip split

            Dacă doriÅ£i să achiziÅ£ionaÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat pentru o suprafaţă mai mare, vă recomandăm să optaÅ£i pentru o unitate de aer condiÅ£ionat tip split (mono-split, dublu-split, multi-split) care vă permite montarea a cel puÅ£in două echipamente în căminul dumneavoastră, conectate la o unitate de aer condiÅ£ionat exterioară.  Printre cele mai importante avantaje de care vă puteÅ£i bucura dacă doriÅ£i să optaÅ£i pentru un aparat de aer condiÅ£ionat de tip split se numără: zgomotul produs este destul de redus, unitatea interioară se poate monta cu uÅŸurinţă, consum de energie mai mic, iar eficienÅ£a aparatului rămâne aceeaÅŸi, jeturile de aer nu deranjează, aparatele sunt dotate cu filtre care ajută la purificarea aerului din încăpere ÅŸi, nu în ultimul rând, preÅ£urile mici cu care puteÅ£i să cumpăraÅ£i un aparat de aer condiÅ£ionat de tip split.

            Aparatele de aer condiÅ£ionat Whirlpool

            Printre cele mai cunoscute ÅŸi eficiente aparate de aer condiÅ£ionat se numără cele produse de Whirlpool care au un design modern potrivit pentru orice încăpere. Aceste aparate eu patru sisteme inteligente de control: duzumidificare, răcire, încălzire ÅŸi ventilare. Aparatele de aer condiÅ£ionat produse de Whirlpool au ÅŸi câteva funcÅ£ii eficiente:

-          funcÅ£ia al ÅŸaselea simÅ£ (unitatea detectează temperatura aerului din cameră ÅŸi decide care este combinaÅ£ia perfectă pentru a vă simÅ£i confortabil);

-          funcÅ£ia sleep mode (vă oferă liniÅŸte ÅŸi confort în timpul somnului);

-          funcÅ£ia jet (setează temperatura automat la valoarea de 18º C.

Un aparat de aer condiÅ£ionat produs de Whirlpool, poate fi achiziÅ£ionat din magazinul nostru virtual TopAerConditionat.ro la preÅ£uri cuprinse între 1149 de RON ÅŸi cel mult 2599 de RON.

Pentru mai multe detalii despre aparatele de aer condiţionat pe care le comercializăm, dar şi despre cum puteţi comanda produsele pe care vi le oferim vă aşteptăm pe site-ul nostru TopAerConditionat.ro.


aer conditionat, aer conditionat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu