sâmbătă, 21 aprilie 2012

Sunshine Beauty Center, locul tau de rasfat

Saloanele de infrumusetare au fost create pentru a veni in ajutorul reprezentantelor Evei. Chiar daca vizita in aceste centre nu ne poate transforma peste noapte in exponate ale perfectiunii, putem totusi sa aratam mult mai bine, si ce este cel mai important, sa ne laudam cu un aspect ingrijit.

Chiar daca vrem sa recunoastem sau nu, a avea o coafura frumoasa, un ten de invidiat si o manichiura impecabila nu este atat de usor. Exista o adevarata arta a frumusetii, care nu poate fi dobandita peste noapte. De aceea, oricat ne-am chinui sa ne vopsim si sa ne decoram unghiile, cu fel de fel de modele, singure, la noi acasa, rezultatele sunt mai mereu nesatisfacatoare.

Este adevarat ca exista si persoane care au astfel de “talente”, fara a lucra in domeniu, insa acelea pot fi numarate pe degete. De ce? In primul rand, personalul de la saloanele de infrumusetare se incadreaza in categoria specialistilor. Au pregatirea necesara, experienta si expertiza in activitatile pe care le desfasoara.

Sunshine Beauty Center este un salon de infrumusetare Bucuresti, un loc al rasfatului, in care va puteti bucura de urmatoarele delicii ale trupului, dar si ale spiritului:

manichiura si pedichiura

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca o manichiura si pedichiura ca la carte. Indiferent de gusturi si preferinte, la noi vei gasi tot ce este pe placul tau. Ai o atitudine conservatoare sau esti o adepta a conventionalului? Atunci poti opta pentru o abordare clasica. Daca esti nonconformista sau iti doresti unghii cat mai lungi, avem pentru tine unghii false cu picturi la care nici nu te gandeai. Daca nu ai incercat pana acum manichiura-pedichiura SPA, este timpul sa te bucuri de avantajele acestei inovatii.

Cosmetica

Un ten fara imperfectiuni este visul oricarei femei. Daca ai avut ghinionul sa fii inzestrata cu un ten acneic trebuie sa stii ca exista solutii pentru tratarea acestor probleme. Chiar si norocoasele care se pot lauda cu un ten curat se confrunta la un moment dat cu o situatie inevitabila: aparitia ridurilor. Cu un tratament anti-imbatranire, poti preveni acest fenomen sau estompa semnele deja prezente pe fata ta. Printre serviciile profesionale destinate ingrijirii tenului mentionam:

   tratament facial cu masca de caviar

   tratament facial cu masca de ciocolata

   tratament facial cu masca pudra de aur                     

   tratament facial cu masca botox

Masaj

Beneficiile masajului sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Fie ca vorbim de masajul de relaxare, cel de reflexoterapie sau anticelulitic, fiecare dintre ele este binevenit. 

Solar

Standardele actuale de frumusete accentueaza dorinta femeilor de a fi cat mai bronzate. Sedintele la solar reprezinta o alternativa la dispozitia oricarui, dar si accesibila ca pret, in vederea obtinerii bronzului dorit. La solarul nostru veti avea la dispozitie cele mai bune tehnologii existente pana in momentul de fata. De exemplu, aparatele de bronzat verticale cu Vibro Trainer care au dublu efect: atat de bronzare, cat si modelare corporala. De asemenea, tuburile de ultima generatie UV Chocolate Brown accelereaza procesul de pigmentare a pielii, fara efecte negative.

Va asteptam cu drag la Sunshine Beauty Center! Sa inceapa rasfatul!

 

 

 

 

 

 


salon masaj bucuresti, solar bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu