luni, 30 aprilie 2012

Ofera copilului tau o zi de nastere de neuitat

Foarte multa lume, parinti sau nu, obisnuieste sa spuna ca in general copiii sunt foarte greu de multumit, mai ales cand sunt la varste mai mici. In cele mai multe dintre cazuri poate ca asa este, insa exista cateva lucruri comune si activitati care au sanse sigure sa faca un copil fericit. Unul dintre cele mai asteptate momente ale anului pentru un copil este, cu siguranta, ziua sa de nastere. Atunci, cand aveti ocazia sa faceti ceva cu adevarat special pentru copilul sau copiii dumneavoastra, cea mai buna solutie o reprezinta cu siguranta jocurile laser tag.

Probabil cele mai populare petreceri sunt aceste aniversari laser, pentru ca pur si simplu toata lumea adora jocurile de tip laser tag arena, incepand cu cei mici si continuand cu adolescenti si chiar persoane mature, de varste mai inaintate. Mai ales daca doriti sa cautati jocuri laser tag Bucuresti, aveti garantia unei aniversari laser de neuitat. Pentru ca cei care va pun la dispozitie jocurile laser tag stiu cat de importante sunt aceste aniversari pentru copii, libertatea dumneavoastra de a organiza desfasurarea activitatilor este aproape nelimitata.

Pentru aniversari copii intr-un laser tag arena va este pusa la dispozitie, in primul rand, o sala speciala de evenimente, ramanand ca dumneavoastra, in cazul in care doriti, sa aduceti tot ce tine de mancare si tort pentru persoana sau persoanele sarbatorite. Aceasta sala din cadrul laser tag arena este dotata si aranjata potrivit cu fotolii si canapele confortabile, iar pentru cei mari va este, de obicei pus la dispozitie si un bar de unde se pot procura bauturi calde sau reci. Pe toata durata evenimentului atat parintii cat si copii vor fi implicati in activitati distractive de laser tag, astfel incat la sfarsitul zilei absolut toata lumea va putea spune ca a fost o petrecere pe cinste.

Mai mult decat atat, sa nu credeti ca daca sunteti parinti, rude sau persoane cu o varsta mai inaintata decat sarbatoritii, asta inseamna ca nu veti lua parte la tot ceea ce inseamna experienta laser tag. Atat taticii cat si mamicile pot participa activ la bataliile din laser tag arena, asa ca nu este recomandat sa veniti imbracati elegant, ci mai degraba alegeti o tinuta confortabila.

Cel mai important avantaj pe care jocurile laser tag il ofera in primul rand copiilor este acela de a le stimula imaginatia si creativitatea. In principal, jocurile de tip laser tag au un scenariu prestabilit si exista de asemenea exista anumite tipuri standar de joc, insa in desfasurarea meciurilor singura limita pe care o au participantii este propria imaginatie. Mai mult decat atat, laser tag este in primul rand un joc de echipa. Acest lucru ii va invata pe cei mici ce inseamna ideea de colaborare, de a sti in permanenta ca nu individul conteaza acolo, ci echipa din care face parte. Vor invata sa dezvolte strategii pentru a castiga in fata celeilalte echipe precum si cea mai importanta lectie, cea de a pierde in fata unei alte echipe.

Chiar daca s-ar putea sa auziti ca jocurile de tip laser tag arena nu sunt deloc recomandate persoanelor sub varsta de 18 ani pentru ca ar promova violenta, acest lucru nu este deloc adevarat. Indiferent daca parintii vor participa activ sau nu la bataliile din laser tag arena, violenta nu-si are locul aici. In plus, a fost de nenumarate ori demonstrat ca terapiile prin joc sunt cele mai eficiente in dezvoltarea favorabila a personalitatii copilului, rezultatele acesteia fiind de-a dreptul remarcabile.

Acestea fiind spuse, daca stiti ca urmeaza ziua de nastere a copilului dumneavoastra, aveti inca timp sa organizati petreceri laser si sa-l faceti mai fericit ca niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu