joi, 5 aprilie 2012

Autoritatile in alerta. Un bolnav psihic periculos, acuzat ca si-a ucis mama, a evadat din spital

stirileprotv.ro Un barbat, acuzat ca si-a omorat mama, a fugit din Spitalul de Neuropsihiatrie din Campina, unde fusese internat din ordinul judecatorilor.

Barbatul este foarte periculos, mai ales din cauza afectiunii psihice de care sufera. Tocmai de aceea politistii din Prahova fac apel la populatie sa ajute la prinderea lui.

In varsta de 45 de ani, Gheorghe Dobre si-a ucis mama in luna ianuarie a acestui an. Expertizele au aratat ca nu a avut discernamant in momentul comiterii faptei si, pentru ca e cunoscut cu afectiuni psihice, judecatorii au dispus, ca masura de siguranta, internarea lui intr-un centru medical de specialitate.

O vreme, medicii au tinut pacientul intr-un salon de siguranta dar, urmare a tratamentului, boala lui s-a ameliorat astfel ca specialistii care il aveau in grija au hotarat sa il mute pe barbat intr-un salon obisnuit.

Gheorghe Dobre urma sa fie transferat la Spitalul Sapoca din Buzau si, cel mai probabil, acesta a fost motivul evadarii.

Politia l-a dat in urmarire generala. Ultima data cand a fost vazut, pacientul era imbracat in pijamaua si halatul de la spital, ambele de culoare gri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu