marți, 5 iunie 2012

Alimentarea cu apa - vitala pentru orice gospodarie

Dechiderea imobiliara a ultimilor ani a facut ca tot mai multe familii sa aleaga iesirea din spatiile inguste si mult prea scumpe din punct de vedere al intretinerii ale blocurilor de locuinte, catre spatii deschise pe terenuri construibile in general aflate in apropierea marilor orase. Motivul principal este dorinta de renuntare la traiul in comun si evidenta posibilitate de a construi o casa dupa necesitatile practice ale fiecarei familii. Daca la aceste motive principale adaugam si faptul ca viitorele costuri cu utilitatile vor putea fi cu mult mai reduse decat in cazul unui apartament de bloc, chiar daca spatiul locativ este mai mare la o casa, sau poate uneori mai mic, exact atat cat este nevoie, atunci avem in fata varianta optima pentru realizarea unui asemenea proiect.

Plecand de la necesitatile de moment si desigur anticipand si o viitoare largire a numarului membrilor familiei prin nasterea unor copii, fie ei ai cuplului sau a unor viitori nepoti, locuinta va fi dimensionata corespunzator din toate punctele de vedere. In mod deosebit asigurarea utilitatilor principale la un nivel de alimentare suficient pentru a face fata cerintelor de moment, dar lasand si un plus de dimensionare pozitiva pentru viitor, este primul aspect la care trebuie sa va ganditi cand veti solicita proiectarea instalatiilor noii locuinte.

Apa reprezinta una dintre cele mai utilizate resurse intr-o locuinta, practic de nelipsit in niciuna din zile. In situatia in care locuinta nu este, sau nu poate fi racordata la o retea utilitara zonala, atunci singura solutie este forarea unui put pentru apa in incinta gospodariei. Odata captata sursa de apa, pentru ridicarea acesteia la suprafata se vor utiliza pompe de apa corect dimensionante pentru specificul fiecarei situatii, atat ca nivel de adancime de extractie cat si ca distanta de pompare pe orizontala. O pompa submersibila va avea puterea si capacitatea de a ridica la suprafata intregul necesar de apa pentru care a fost proiectata, care mai apoi va fi condus prin sistemul de conducte special instalate catre toate zonele de utilizare ale locuintei si chiar a dependintelor acesteia.

In situatia in care se va considera necesar de catre tehnicienii profesionisti carora le veti cere sfatul pentru instalarea oricaror pompe apa, ca este necesara utilizarea de pompa hidrofor, fara indoiala ca veti comanda si instala o astfel de instalatie. Capacitatea de ridicare a apei pe care un hidrofor o are, va indeparta orice neajuns al situatiilor in care apa nu ar avea suficienta presiune pentru a fi urcata la un nivel superior fata de locatia la care se afla sursa acesteia. Puteti cauta si gasi cu usurinta pompe submersibile ieftine, care vor fi suficient de fiabile pentru necesitatile gospodariei dumneavoastra, care alaturate unor hidrofoare ieftine, atunci cand este necesar, vor intregi intreaga instalatie de alimentare cu apa menajera a locuintei.

Avand in vedere ca internetul ne ajuta eficient la gasirea celor mai bune oferte in domeniu, precum si a firmelor care pot pune la dispozitie toata expertiza si consilierea necesara pentru asemenea proiecte, este suficient sa cautati pompa submersibila pret, sau hidrofor pret si veti gasi cu siguranta modalitatea optima pentru necesitile locuintei dumneavoastra.

Indiferent ce pompe submersibile sau hidrofoare pompa submersibila veti utiliza, important este ca orice astfel de comanda si montaj ulterior sa fie facut numai cu ajutorul unor tehnicieni profesionisti deoarece combinatia intre aceste aparate actionate electric si mediul umed in care sunt folosite ar putea conduce la accidente grave pe care nimeni nu si le doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu